Advies voor het gebruik van de website

Fiche en persoonlijk bericht


Uw fiche is het eerste contact met de andere leden. Een goed ingevulde fiche geeft een goed beeld van uw profiel en zet de leden ertoe aan om met u contact op te nemen.


Wees oprecht in uw fiche. Lieg niet, noch over uw leeftijd, noch over uw gewicht. Leugens zullen een slechte basis voor een verhouding vormen. Tenslotte is niemand perfect; Iedereen heeft zijn kleine gebreken.


Een persoonlijk bericht van enkele regels moet de ander zin geven om u beter te leren kennen. Geef uw hartstochten, uw vrije tijd, uw wensen aan. Wees origineel terwijl u toch uzelf blijft.

Uw foto's


Vermenigvuldig uw kansen op contact door één of meer foto's te publiceren die u goed doen uitkomen.

Als u geen numeriek fototoestel heeft, kunt u een kopie van uw foto op papier naar het volgende postadres verzenden :


            IKTOOS

            82 rue d'Hauteville

            75010 PARIS

            FRANCE


Wij zullen uw foto scannen en deze on-line zetten. Vergeet niet om ons uw pseudoniem mee te delen.

Waarschuwing


Wij raden u sterk aan om, in eerste instantie, uw uitwisseling per e-mail en per chat tot de website iktoos.com te beperken. Uw correspondenten zijn misschien niet degenen die zij beweren te zijn. Wees oplettend en volg uw voorgevoel.


Het lukt bepaalde leden om, via deze website of buiten deze website om, op sluwe wijze geld van andere leden te eisen. Zij zijn georganiseerde criminelen, gespecialiseerd in internationale afpersing. Wij raden u sterk aan om nooit geld te geven of uit te lenen aan leden die dat vragen.


Wij vragen u om ons te waarschuwen wanneer leden op deze wijze handelen.

Zij zullen automatisch en zonder verklaring van de website iktoos.com verwijderd worden.

En vervolgens ... ?


De persoon waarmee u sinds enkele dagen of verschillende weken spreekt, interesseert u en lijkt u sympathiek.De zin om elkaar te ontmoeten wordt dus wederzijds... Gaat uw gang !


Vertel, wegens veiligheidsredenen, een vriend of vriendin over de plaats van uw ontmoeting en over het moment waarop u waarschijnlijk terug zult keren.

Zorg ervoor, af te spreken op een openbare plaats, in een bar of een restaurant, waar u vaker komt. Ga met eigen vervoer naar huis.